Jeg skrev at jeg skulle kåre vinneren klokken 16:00, men er litt forsinket. Jobber med noen lekser jeg har til i morgen, men vinneren og kanskje vurderingen blir lagt til etterpå, om jeg rekker å vurdere bloggen til vinneren :)

 
Ja, engelsk tentamen er endelig over! Nå er det bare forbredelses-dagen til norsk og norsktentamen igjen.

Men over til overskriften, utrolig hyggelig at så mange meldte seg på! Jeg brukte random.org til å trekke to vinnere og de heldige vinnerne ble....

 http://maariiiaa.blogg.no/

 http://tillis.blogg.no/

 

Vinneren av blogg VS blogg, får en bloggvurdering! :)

Jeg stopper konkurransen klokka 16:00 i morra.

-Emilie

 

 
Dagen har bare bestått av lesing ved pcen, i morra er det engelsk tentamen. Og denne engelsk tentamen blir veldig anderledes enn de andre. Vi får bruke pc og det er tekster vi må lese, forstå og skrive notater av. Enda ikke helt ferdig med forbredelsen, så jeg får håpe at resten er lett å forstå! :)

Jeg tenkte å ha en blogg VS blogg her på bloggen, og jeg tar med en premie til vinneren av bloggen som får flest stemmer. :)

 

"Just A Dream" by Nelly - Sam Tsui & Christina Grimmie

Bare til å skrive bloggadressen under her, så bruker jeg random.org og finner to vinnere. Den som får flest stemmer, vinner en bloggvurdering.
Etter teateret idag dro jeg til byen for å møte noen venner av meg. Kjempekoselig! :) <3

Så her er det lille jeg kjøpte;

2 depend neglelakker


Og lue :) fra bikbokOOg sånne hårklyper på H&M :)

Travie McCoy ~ We'll Be Alright

-Emilie
Jeg kan ikke helt si at jeg er flink på "html-koder", vet hva det er, men vet ikke hvordan jeg bruker det ofte.

Og nå har det "typiske" problemet oppstått! Den sidelinja, der hvor profilen min er, den har kommet heelt nederst! og det er litt irriterende! Noen som vet hva jeg skal gjøre for å få den opp på siden igjen? :)

Om noen kunne hjelpe meg litt med dette, hadde det vært kjempe fint!Samtidig som jeg går på fotball i fritiden går jeg også på teater! :D Noe som er kjempe artig! Det er en fredag og lørdag i månden hvor det er teatersamling. Fredagen består av ungdomsgruppa, en herlig gjeng! og Lørdagen består av familiegruppa og ungdomsgruppa :) Vi har nettopp kommet i gang med et stykke som er til ungdomsgruppa, dette stykket er basert på to historier fra to forskjellige bøker. Så vi fletter historiene sammen, kjempe gøy! I dag har vi jobbet litt utenfor stykket men også kommet med forslag til hvilke roller vi vil være. *Kjempe spenndene!*Kevin Rudolf ~ Crashing down

 


Q1; Vet du hvordan jeg får "profil menyen" opp til siden?

Q2; Hva syns du om teater?

 

-Emilie
Jeg som mange andre elsker musikk! Noen ganger kan jeg føler at jeg blir styrt av forskjellig musikk. Kanskje normalt det? Iallefall, når jeg hører på en deppesang, blir jeg trist og tenker på alt det negative. Når jeg hører på en gladsang, blir jeg kjempe glad og tenker framover, glemmer fortiden, og tenker positivt.

 

Sanger som inspirerer meg/ Sanger jeg liker godt;

Kevin Rudolf ~ Big timer

Pink ~ Raise your glass

Sam Tsui ~ Love the way you lie, Teenage dream, Dynamite (mashup)

Taio Cruz ~ No other one

Ashlee Simpson ~ Pieces of me

Bruno Mars ~ Grenade

Mike Posner ~ Please don't go

Mike Posner ~ Still not over you

+ Kjempe mange andre!

-Emilie
Dagene jeg ikke har blogget har gått til venner, skole, trening og selvfølgelig facebook. Ungdommens beste venn for tiden? Neida, men tiden har gått veldig mye til det, og hvorfor jeg ikke har blogget mens jeg har sittet ved pc'en.. det må du ikke spørre meg om engang!Det er ganske mye som skjer for tiden! Tentamener har jo nettopp begynt, vi hadde matte tentamen i dag, noe som gikk helt greit. Og med "helt greit" mener jeg vel.. OK :) Masse innleveringer, lekser, fremføringer osv. skal bli gjort. Det begynner jo å bli ganske så seriøst på skolen, så man må dra inn litt ekstra. Og midt oppi alt av dette er det treninger (endelig har vi fått ny trener! så jeg håper virkelig at vi får trent litt ordentlig så vi er klare for neste sesong og drar laget litt opp på tabellen! :) og det er masse vennekonflikter (!) både gode og vonde!

 

Jeg har tenkt mye på julegaver, først og fremst hva jeg skal gi til alle i familien og venner! (Må vel snart starte med det også, nå som det er akkurat en måned til julaften!) og også hva jeg ønsker meg til bursdag og jul, det vet jeg at jeg ikke kommer til å klare å bestemme meg for, fordi jeg blir glad for det jeg får og dessuten er det ikke mye jeg kan komme på. Men jeg vurderer å lage en slaks ønskeliste :)


Erik og Kriss ~ Et nytt kapittel

- Emilie
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010


K a t e g o r i e r


 • » 10 dager
 • » 365 days
 • » Blogg
 • » Blogg VS Blogg
 • » Blogg vurderinger
 • » Bøker
 • » Design/ HTML
 • » Diverse
 • » Hverdag
 • » Inspirasjon
 • » Kontakt
 • » Photos
 • » Ukas blogg


 • L i n k e r  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits