Ja, kom hjem for en stund siden. Tapte kampen som vi spilte på Grorud. That's life? men det var digg å spille fotball idag, så lenge siden sist. Siden vi ikke har ordentlig trener har det ikke blitt noen fotball-treninger, men starter vel opp igjen på mandag :D

Ble litt dårlig med blogging i går. Hadde lekser og var ute med en del venner resten av kvelden! :)

Ellers er jeg veldig spent på hvordan helgen blir, i og med at jeg skal på teaterleir. Og drar i morra, vet ikke helt når.

 

-Emilie
Vil du ha din blogg på sidelinja her?

~ Skriv bloggadressen din i kommentarfeltet, og jeg linker til deg her på bloggen! :D

(Dette innlegget ble lagt ut for en ganske så lang stund tilbake også )

-Emilie
Ja, skal sjekke om det går ann å blogge fra Ipoden, noe som heelt sikkert funker! Da var høstferien desverre over :( kjempe trist! Vi blogges i morra, hvis jeg overlever skoledagen!! Natta<3 Btw; dere som nettop har fått høstferie, får kose dere masse! -EmilieJaja, da er det vel bare å glede seg til enste ferie da? Selvom det er en stund til. Føler at dagen har gått til alle veier, forteller ikke bloggen hvorfor. Jeg skal ut med noen venner etterpå, koselig! :D

Nytt kjede :D 2 for 1 på bikbok


Kos dere med ferie, dere som nettop har fått det! :)

-Emilie
Jaa! Mamma kjøpte en ny kontorstol til meg for et par dager siden. Og siden jeg har vært borte helt til i dag, stod det en eske og ventet på meg inne på rommet. Satt og monterte den, GØY! haha, neida..

Love it! ♥-Emilie

 
Fortsetter med del 2 av hvitebusserturen :)

Tirsdagen; Shopping! Shopping! YEY! I Berlin, gikk på egenhånd hele dagen. Fikk lommepenger til mat av "kontaktpersonene".

Kjøpte to bukse-thigts til 100 zloti fre vero moda = 200 kr (bilde kan jeg legge ut senere!)

Kjøpte/fikk en sånn strikk-genser (Husker ikke pris) (Bilde kommer senere)

Kjøpte sko (HD) 80 zloti = 160 kr, de var 75% tilbud på! (legger ut bilde senere!)

Kjøpte vanelige sokker fra hennes til 39 zloti = 78 kr

Kjøpte to topper fra hennes (Husker ikke pris, men det var salg!) (Bilde kommer senere)

Kjøpte noen armbånd, som jeg spleiset med venninda mi, så delte vi de i to (Husker ikke pris) (Bildet kommer)

Kjøpte minnekort til mammas kamera også, men fikk aldri brukt det, kostet mellom 150 - 200 zloti = 300-400 kr

Kjøpte en søt, liten veske (Bildet kommer senere)

Kjøpte sånn karekatur tegning (Bildet kommer :L)

Kjøpte helt sikkert noe mer, men husker ikke :)

Onsdag; Frokost klokken 7 om morgnen, også dro vi like etter. Denne dagen skulle vi besøke saltgruvene i Krakow. Dette var kjempespenndene, var flere hundre meter under overflaten. Gikk ganske lenge, så på skulpturer og div. ting. Så og si nesten alt der var laget av salt. Hvis du noen gang drar dit, må du smake på veggen der! Etter dette og litt andre ting, kjørte vi mot Berlin, Tyskland! Nytt hotel, Comfort hotel. (Ikke no bilde, desverre!)

Torsdag; buss-sightseeing! Frokost klokken 08:00, før vi satt oss i bussen og kjørte rundt i Berlin. Fikk sett ganske mye! Var i "Tv-tårnet", utrolig utsikt!

(Bilder hentet fra google)

Etter sightseeing og tv tårnet, var det... SHOPPING! :) I Tyskland er det sånn ca. like dyrt som her i norge.

Kjøpte noen armbånd, husker ikke pris (Bildet elgger jeg ut senere)

Kjøpte parfyme, husker ikke pris (legger ut bilde senere)

Kjøpte et skjerf til 9.90 ? = ca. rundt 80 kr (legger ut bilde senere)

Kjøpte en topp, husker ikke pris (legger ut bilde senere)

Kjøpte enda flere armbånd fra H&M (legger ut bilde senere)

Kjøpte en BH, fra H&M og en søøt Hello Kitty pysj :) (Legger ut bilde senere)

Tror dette var sånn ca. alt :)Fredag; Tidlig opp for frokost. Så går turen til Sachsenhausen og Ravensbrük (Konsentrasjonsleirene). Ganske mye av det samme som på de andre besøkene! Sterke følelser. Etter besøkene, går turen videre mot den sammen båten som vi kjørte fra Trelleborg i Sverige, bare at vi kjører den fra Sxinoujsciei i polen og til trelleborg. :)

(Legger ut noen bilder fra den ene leiren, minnestedet. Bildene er tatt med mobilen, så dålig kvalitet!)

 

Lørdag; Kjører fra Sverige til Norge :) Hjem kjære hjem! Lang busstur, så tiden ble tilbrakt i bussen.

-Emilie
Hei! Rakk ikke å blogge noe i går eller alle de andre dagene (a), skal ikke komme med en dum unskyldning i dag. Jo, jeg har sakt at jeg skal fortelle litt om de forskjellige dagene under hvitebusserturen som jeg var med på, for to uker siden :)

Bakgrunnen for denne turen er at du skal få en "smakebit" på hvordan det var å leve under krigen, bli sendt til konsentrasjonsleirene, leve under oppholdet i konsentrasjonsleirene osv. Og det er så utallig mye du kan "reflektere" innenfor dette. Det var mange sterke følelser når vi var å besøkte de leirene, men alt i alt en super duper hyggelig tur!

 

Vi var i fire konsentrasjonsleirer; Birkenau, Auswitch, Sachsenhausen, og Ravensbrück. Man fikk et ganske så godt intrykk av hvordan det var på den tiden, og mange forskjellige følelser.

Lørdag; Vi startet morningen med en laaang kjøretur! Alle sammen møtte opp, ved skolen, og alle fire klassene var delt i to. A og C - klassen kjørte i samme buss og D og B - klassen kjørte i den andre. Det er annderledes og kjøre i buss med venner enn og kjøre i bil med foreldrene sine. Så, kjøreturen, var kjempe hyggelig! Vi hadde forskjellige stopp, spiste middag i sverige før vi til slutt, på kvelden ankom, på en fergje som kjørte fra Trelleborg i Sverige til Tyskland.

Søndag; Det var da den lengste bussturen under hele turen, kjørte 85 mil til sammen, på en dag! Vi kom i land tidlig med båten, Rostock i Tyskland. Kjørte derifra og mot det hotellet vi sove på, System POP hotel


(Bildet er hentet fra hjemmesiden dems)

Dagen startet med to timer i bussen, før vi fikk felles frokost og matpakker i Linumer, i Tyskland. Så fortsatte reisen til hotellet. Når vi kom fram til hotellet, brukte vi laang tid på å samle oss utenfor hotellet for å få vite romplasseringen. Rommene var store, det var ca. fire stykker på hvert rom. (noen få rom hvor det var to eller tre personer)

Mandag; Vi skulle spise frokost klokken 07:00, så vi ble "telefonvekket" så og si alle sammen. Haha, om kvelden var det ganske mange som hadde det gøy med telefon-ringing! Veldig gøy :L Neida, men over til poenget! I dag skulle vi da besøke to konsentrasjonsleirer, Auschwtiz og Birkenau. Når vi kom fram til Auschwitz så vi en film på ca 15 min. En sånn dokumentar film. Så fikk vi en guide, som viste oss rundt der. Vi var der et parr timer før vi fikk matpakker, spiste og dro videre til Birkenau. Vi hadde samme guide her også, han var polsk men snakket SVENSK?! Tror at sånn ca. at have klassen ikke skjønte noe av det han sa. Jaja, Thats life?

(Alle bildene nedenfor er fra Birkenau, og tatt av meg) 

(Utenfor leiren)
(Rett innenfor leiren)

(Tvers gjennom "hele" leiren var det togskinner)


 


 


(Sånne "blokker" som det blir kaldt) 


 


 (Dette brukte de som do, alle fikk kanskje lov til å gå på do maks 2 ganger daglig! Tenk på det! Og de fikk jo ikke lov til å sitte der all verdens tid heller.)


(Sengene de sov i, ca. 4-6 mann i hver etasje i hver køye! )


 


 


 (Joa, var vel ikke ofte vi smilte når vi var innenfor konsentrasjonsleirene?)


 


(Innenfor en av blokkene, litt facinerende?)  


 (En del bygninger der var ødelagte)


 


 


 


 
Deler turen opp i 2 deler, neste del kommer snart :)

-Emilie
Ja, jeg henger litt langt etter, her på bloggen. Vil så gjærne blogge ofte, men føler det blir litt vanskelig! I det siste har det skjedd en del, og jeg trenger å la tiden min gå til de tingene som skjer! (Litt rar setning ?)

Jeg skal få gjort det jeg har lovet å gjøre, men dere må bare gi meg litt tid, være litt tålmodige :)

Nå er fotball sesongen sånn ca. over, og vi sliter med å finne en ny trener. Så da må man legge opp egentreninger. Så tiden må gå litt til det også. Har brukt mye av tiden min på å gjøre lekser, øve til prøver osv. Og resten av tiden, som jeg har igjen, går til å være ute med venner, så jeg har vært ganske mye ute også.Ingen har sagt noe om at man må leve et normalt liv? :)

Stay tuned!

-Emilie
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010


K a t e g o r i e r


 • » 10 dager
 • » 365 days
 • » Blogg
 • » Blogg VS Blogg
 • » Blogg vurderinger
 • » Bøker
 • » Design/ HTML
 • » Diverse
 • » Hverdag
 • » Inspirasjon
 • » Kontakt
 • » Photos
 • » Ukas blogg


 • L i n k e r  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits