Endelig hjemme. (Stryk "Endelig" skulle så velig gjærne vært der lengre!) Alt var så herlig, personene, stedene! Det var så digg og "stress-reise", men på en chill måte. Kom hjem rundt i 16.00 - tiden ca. Har brukte sykt mange timer i en buss, noe som var kjempe koselig, selvom det var mange (inkludert meg!) som sov ganske ofte.

Jeg tok med meg mamma sin speilrefleks (kamera). Men tror dere ikke at den streika eller?!?! Joa! Når vi kom til det første hotellet vi sov på og hadde vært i byen dagen etter, hadde jeg kjøpt meg et minnkort som hadde større minne. Jeg tok ut det andre som stod i kameraet, og den dingsen som gjør at kortet "hopper ut" hadde jo hengt seg opp, så det gikk ikke ann å putte tilbake det gamle minnekortet eller det nye. Kjipt! Så her sitter jeg da, med mobilbilder.

Det var en helt fantastisk opplevelse, alt i alt. Vi lærte så utrolig mye. Og er ganske sikker på at dette var en opplevelse for livet!En trøtt og usminket jente :)

BIlde er tatt innenfra bussen, så det ble et dårlig bilde.Var i fire konsentrasjonsleirer, Sachsenhausen, Ravensbrück, Birkenau og Auschwitz. Dette bildet er tatt fra Auschwitz. (Dette er dagens bilde :)

Tror jeg lager et annet inlegg om konsentrasjonsleirene senere. Og et annet om hva vi gjorde de andre dagene. :) Begyner å bli så trøtt nå, at jeg bare skal finne senga.

-Emilie
Nervene har begynt å strømme på nå! Gleder meg sånn. Ser fram til en tur med mange fantastiske personer! Har nettop pakka det meste ned nå. Tenker på om det er noe jeg har glemt.

Dagens bilde;

Lekser <'3

Ellers håper jeg at jeg finner noe nett der, så jeg får oppdatert dere! :) Og har helt sikkert masse å fortelle om når jeg kommer hjem!

Unskylder får at dette ble et kort inlegg!

-Emilie
Glemte jo å legge ut bilde for i dag da, typisk!

Bilde er av meg, var vel i sommer ;) Redigert i photoshop, sånn enkelt! Uklart fordi det er tatt med webcam :p

-Emilie
Joa, lei av å høre at jeg er optatt for tiden? Da har jeg jaggu meg ikke noe annet å skrive her! Neida, tuller!

På lørdags morning drar jeg med trinnet på hvitbusser tur, der vi skal innom polen og tyskland! Noe jeg ser frem til :D 

Får nok ikke blogget mens jeg er borte, men har helt sikkert mye å fortelle når jeg kommer tilbake! Så, i dag har vel egentlig tiden min bare gått til å gjøre lekser. Holder på med å pakke så smått nå, og skal snart gjøre meg klart til å gå å legge meg.

Beklager for at jeg ikke fikk blogget i går, dere klarer vel å gjette dere fram til unskyldningen?

Her er da bilde for i går;

Bilde av hunden min, litt uklart.

 

-Emilie
Heisann. Enda en travel dag? JA. Men jeg får nok litt tid til overs da :)

I dag har det vel ikke skjedd så mye, bare en lang dag på skolen og deretter lekser! Som vanelig. Skal snart skifte og pakke til kamp! Er alltid sikkerlig spent et parr timer før jeg/vi skal spille kamp. Og enda bedre, gleden du får når du vinner! Hærlig følelse!

Nummer 18!

Fant fram kameraet istad, og tenkte jeg skulle knipse et parr bilder. Men den "lukkertiden" er jo så treig, og enda verre! Jeg var på et kamera kurs (noe som var konfirmasjons gave) sammen med mamma noen dager etter konfen. Der lærte vi utrolig mye, men selvfølgelig! Av alt, har jeg glemt hvordan jeg endrer den lukkertiden, typisk meg! Så nå sitter jeg her da, stirrer på kameraet og håper at den lukkertiden skal endre seg av seg selv. Neida, spurte mamma om hun visste det, for hun tok notater underveis på det kurset. (Litt smartere enn meg?) Meeeen, hun vet ikke hvor hun har lagt de notatene. Noen som vet hvordan man endrer lukkertiden på en "Canon, eos 450" ?

Slenger med "dagens bilde" samtidig!A picture can say more than 1000 words!

-Emilie

 

 
Hei og hopp

Jeg kom nettop på en helt random idè, tenkte jeg skulle starte med "dagens bilde". I og med at jeg liker å fotografere har jeg tenkt til å ta et bilde (trenger ikke nødvendigvis å ta et bilde hver dag, men velge ut et bilde, som jeg har tatt) som jeg legger ut på bloggen, dermed må jeg minst poste et inlegg om dagen! God idè ? Haha.

Q; Hva syns du om idèen "dagens bilde"?

Bildet for i dag, er ;- Et bilde jeg tok på konfirmasjonen min, med speilrefleksen som jeg fikk. Bildet er ikke redigert ;)

Nå har jeg skiftet til fotball klær og klar for å trene, siden jeg var syk i forrgje uke etter kampen på tirsdag, er jeg klar for å trene nå! :)
Så da stikker jeg på fotballtrening! :D

-Emilie
Kan ikke påstå at jeg er flink til å blogge ofte da, hint hint.
Men nesten alle dager etter at jeg startet på skolen igjen har vært travle! Det er jo lange dager på skolen, og treninger, og kamper etter det. Og vi må ikke glemme alle leksene som vi får da, noe som blir tatt veldig serriøst nå, framover.
Jeg har også konfirmert meg, og angrer kanskje litt på at jeg ikke blogget om det. Men det var vel for to uker siden eller noe sånt.
Jeg kommer til å få en travel uke nå, reiser med hvitebusser til lørdag, altså om en uke :))
Skal nok blogge før jeg drar, (håper i allefall det) om jeg får tid da. 

Q; Har du noen bra musikktips ? // Noen gode artister ? (Trenger noe å ha på Ipoden) 

-Emilie
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010


K a t e g o r i e r


 • » 10 dager
 • » 365 days
 • » Blogg
 • » Blogg VS Blogg
 • » Blogg vurderinger
 • » Bøker
 • » Design/ HTML
 • » Diverse
 • » Hverdag
 • » Inspirasjon
 • » Kontakt
 • » Photos
 • » Ukas blogg


 • L i n k e r  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits