laderen min til kameraet!  Lykke!

bloglovinElsker elsker elsker instagram! 

bloglovin


bloglovin

Sunday is the golden clasp that binds together the volume of the week

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

....Axel Hennie!

Jeg var på klassetur når jeg møtte han, for ganske lenge siden. Klassen skulle på kino sammen for å se hodejegerne, og siden det var i skoletiden var det ikke mange som så den samtidig med oss. Bortsett fra Axel og noen venner av han (?). Fikk tatt et bilde sammen med han, (men det velger jeg å ikke legge ut!). 

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
♥ Når jeg våkner tidlig, helt uthvilt! (Skjer ikke så ofte, men det hender).

♥ Når jeg har skrevet ferdig en stil (eller lignende) som jeg ble fornøyd med og får en god karakter.

♥ Sommer! Den beste årstiden! Varmen, følelsene, de lange nettene.. ELSK!

♥ Musikk. Spessielt når jeg finner en sang som beskriver akkurat hvordan jeg har det når jeg finner sangene!

♥ Vennene mine! hvem elsker vel ikke de!?

♥ Kameraet mitt! Nå har det vært borte lengee! (På reperasonER)

♥ Seriene jeg følger med på! The vampire diaries, Pretty little liars og Home and away. 

 
(Random bilde)

Hva elsker du? 

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
Yessss. Endelig har det kommet tilbake etter to forskjellige reperasjoner! Det var ikke no poeng i å blogge når kameraet ikke funka, men nå er det tilbake!


Randoom bilde (:

 -Emilie

 bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
Heihei! Har det litt travelt for tiden, spessielt denne uka! To auditioner, skal delta på elvelangs (som er på torsdag, wiiii) og teaterleir til helga, pluss prøve og innlevering til fredag. Buhu! Lite tid til lekser!

Nå sitter jeg med en stor kopp med nype te! Liker egentlig ikke så godt te, men noen gang gjør det susen for halsen, gitt. Dagen i dag har bestått av skole til 16.00, en tur til byn for å kjøpe en gave til en venninde og lekser. Kjekt!
-Emilie


Bare noe jeg følte for å legge ut. Elsker å lage sånne bilder! Så lett å bli fornøyd! 
Ellers har det ikke skjedd så mye i det siste, selvom jeg har starta på ny skole. Trives! Super klasse! De fleste er veldig sammensveiset allerede! og det liker vi! Klassen kommer til å gjøre mye gøy sammen framover da, noe som blir spenndene! Har allerede planer med noen jenter, innen uka/ neste uke. Super kos! (:

Noen andre enn meg som har kommet i en bra klasse?

-Emilie

bloglovin bloglovin bloglovin
.. på serien "Pretty little liars"! Ble tipsa om serien for litt siden av en venninde, og fy (!) det er farlig spenndene! Blir til at jeg ser på det hver dag, noe som ikke er så bra? Vel, sykt spenndene er det i allefall! tror jeg har sett på serien i en uke, og er allerede på sesong 2! Uffameien, ikke bra! 

Image and video hosting by TinyPic

Endelig!! Det funka å lage sånn animasjons-greie! Happyface! Bilder lånt fra google!

Ser du på Pretty little liars?

-Emilie

bloglovin bloglovin bloglovin

LikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLikerLiker

Trenger jeg å si det èn gang til?

-Emilie

bloglovin bloglovin bloglovin


Lagde en animasjon, men det funka jo ikke. 

Hva gjør du akk. nå? :)

-Emilie

bloglovin bloglovin bloglovin
Rihanna - California king bed ♥

Skolestart om en uke! Jeg kom meg inn på den skolen jeg ville og den linja jeg ville. Drama- linja! Kan ikke vente til skolestart! En ny start, noe nytt å fullføre! Gleder meg til å bli kjent med flere mennesker ikke minst. Men kommer jo til å savne de gamle vennene mine som starter på en annen skole. Men men, det får gå, kommer jo til å holde kontakten med de fleste da! :)

Mangler en del skole- ting, i skrivevende stund skriver jeg ned hva jeg trenger, av skole- ting, så blir det en tur til byn til uka på meg :) Ikke feil det, nei. Gleder du deg til skolen?

-Emilie

bloglovin bloglovin bloglovin
Follow my blog with Bloglovin

Har brukt bloglovin en stund nå og det er noe av det mest geniale jeg har vært borti! Jeg leser en del "faste" bloggere og via bloglovin, får jeg samla alle disse bloggene. Genialt spør du meg!

(Random bilde! Love summer!)

-Emilie
Me gusta ♥-Emilie
Dro igår med crusie til København, var i havn tidlig og hadde 6-7 timer på land før båten dro igjen, så de 7 timene har gått til shopping. Noe som ikke er feil!! Maten her er kjempegod, shoppingmulighetene på båten er ikke værst og meneneskene er heller ikke så værst, me gusta!! Skal spise sammen familien om 5 minutter så har ikke så kjempe god tid, sorry for stavefeil, iPod og stavemuligheter.. Say no more..
Håper på en fin tur videre, resten av båtturen :)

- EmilieLove summer!

-Emilie
Sommerferie! Lange morninger til tuseeeeen! 
Kan ikke vente til all den tiden på hytta, tiden sammen med venner, NC osv. Lykkerus, helt klart!

 

Hadde vitnemålsutdeling og fest etter det i går! Kjempe kos!

 

-Emilie
På fredag kom jeg opp i matte, supergøy.. njae.Myepugging!

Vel, det er jo litt kjipt når man ikke er flink i matte og må pugge og repetere så utrolig mye. Håper jeg får sånn superbrain den dagen, da går nok alt bra. Men det skjer jo ikke såee.. 

 

Det er en stund siden jeg blogga sist, her er hva jeg har gjort siden jeg blogga sist;

? Teaterforestillinger!! Supergøy og spenndene. Kan ikke vente til neste gang jeg skal på scenen igjen. (Forhåpentligvis blir det ikke lenge til!) 

? Prøver og innleveringer. Alltid litt kjipt å få et lite lass med prøver og innleveringer som en slaks "siste innspurt".

? Mye av tiden har jo gått til treninger, fritid med venner og ikke minst en del datatitting.
Får alltid litt smådårlig samvittighet når jeg er inne på pc'en og ikke blogger, men jeg vet ikke hva jeg skal blogge om..
Hverdagen min? Det er det nok av andre bloggere som blogger om, og dessuten så skjer det jo sjeldent noe så spesielt at jeg vil blogge om det. En helt normal (?) jente, med en helt normal hverdag. Jeg kunne jo sikkert blogget om tanker, følelser og sånt. Men på en side så syns jeg det kan bli litt kjedelig og litt for personelig? Misforstå meg rett, jeg liker å lese om andres meninger, tanker og følelser. Men jeg har aldri vært den slaks.
Men jeg tar jo masse bilder? Joa, jeg gjør det. Men når jeg først tar bilder og setter meg ned for å redigere dem, så er det så liten tid og da blir alt kjedelig. dessuten er det ganske mange andre bloggere som blogger om "foto". Noen tips, til hvordan man kan få inspirasjon, og klare å bruke den inspirasjonen i bloggingen? :) 

 

-Emilie

 
I dag har dagen egentlig vært ganske så grei. Jeg ble tatt opp til opptaksprøve til skole, noe jeg har gledet meg til! Opptaksprøven bestod av 3 "deler"; oppvarming, fremføring av monolog eller lignene og til slutt et intervju. Det gikk ganske greit, men jeg tørr ikke å håpe på det beste fordi det er så mange som har søkt, og hvis jeg tar gleden på forskudd går det ikke som jeg vil (dette er bare veldig typisk). Men det gikk bra, det gjorde det. Jeg merket at nervene kom rett før jeg la meg i går kveld, men de ble bort før jeg fikk satt ord på følelsen. Siden jeg ikke visste hvor lang tid dette tok, tok jeg meg fri fra skolen, i og med at vi ikke hadde så lang dag uansett. Så det var litt deilig og være hjemme litt over 12 :)

Nå sitter jeg bare å slapper av og "loker" på nettet.. Skal vel snart ta fatt i vettet og gjøre litt lekser til i morra og øve litt på noen replikker :)


(Bilde fra hytteturen i påskeferien)


-Emilie


Slutta to på skolen og sitter nå ved pcen og jobber med en engelsk fremføring.. YEEEY! nei! Etter på er det fotball trening og møte på skolen om eksamen. Tøft. Nei.

 

Q; Har du mye å gjøre om dagen?

-Emilie
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010


K a t e g o r i e r


 • » 10 dager
 • » 365 days
 • » Blogg
 • » Blogg VS Blogg
 • » Blogg vurderinger
 • » Bøker
 • » Design/ HTML
 • » Diverse
 • » Hverdag
 • » Inspirasjon
 • » Kontakt
 • » Photos
 • » Ukas blogg


 • L i n k e r  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits